Odpowiedź 
To Spline
Autor Wiadomość

Lepi Mica
Użytkownicy
Liczba postów: 55
Dołączył: 02-2014
Podziękowań: 9
Post: #11
Funkcja "~ to Spline" nie działa poprawnie
Witam,
postawiłem odblask punktowy NightHaulera na RQ_28, użyłem funkcji ~ to Spline, odblokowały się pola tekstowe od tego, ale nic poza tym się nie dzieje.
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.
Pozdrawiam,
Misiek5.

pause1 w dniu 14.08.2017 o 19:49 edytował tego posta. Powód zmian / notatka moderatorska:

Połączyłem z identycznym wątkiem.



[Obrazek: 76561198117779318.png]

Zdjęcia pociągów Kolei Mazowieckich

i7-4790K @4,3GHz
GTX 1070
16GB RAM
256GB SSD + 1TB HDD + 3TB HDD
14.08.2017 19:39
Szukaj postów Cytat

Twórca
Twórcy
Liczba postów: 360
Dołączył: 01-2013
Podziękowań: 410
Post: #12
RE: To Spline
Może nie rozumiem, ale oczekujesz, że co się stanie?

Co trzeba zrobić napisałem właściwie tutaj stronę wcześniej:D


Brawo mates, wystukałeś mi 299 i 300 reputa!
15.08.2017 12:45
Szukaj postów Cytat

Lepi Mica
Użytkownicy
Liczba postów: 55
Dołączył: 02-2014
Podziękowań: 9
Post: #13
RE: To Spline
Oczekuję, że pojawią mi się odblaski wzdłuż drogi. Robiłem to tak, jak jest opisane. Na blokach z Gigapacka na RQ20n działa


[Obrazek: 76561198117779318.png]

Zdjęcia pociągów Kolei Mazowieckich

i7-4790K @4,3GHz
GTX 1070
16GB RAM
256GB SSD + 1TB HDD + 3TB HDD
15.08.2017 13:21
Szukaj postów Cytat
Odpowiedź 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Forum Strefa-OMSI.pl

Tematyczne Forum dotyczące najpopularniejszego symulatora autobusu - OMSI. Zapraszamy do rejestracji i aktywnego udziału w Społeczności.

Strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.

Współpracujemy z:

Polecamy także: