Zamknięty 
[usunięto] Problem z poprawnym działaniem wyświetlaczy
Autor Wiadomość

Użytkownik
Użytkownicy
Liczba postów: 6
Dołączył: 10-2014
Podziękowań: 10
Post: #1
[usunięto] Problem z poprawnym działaniem wyświetlaczy
Mam problem na mapie Projekt_Szczecin po wprowadzeniu w almex numeru linii 522 wyswietlacz pokazuje mi X22. Pomoże ktoś by poprawnie wyświetlany był numer trasy. W Jelczu 120MM/2 wyświetla się natomiast M22.

Kadziu w dniu 16.07.2017 o 17:08 edytował tego posta. Powód zmian / notatka moderatorska:

Skoro problem dotyczy konkretnego dodatku, to powinieneś napisać w dziale PZzD. Z tego co pamiętam, receptą było ponowne wpisanie numeru linii, kiedy kierunek już był ustawiony.


16.07.2017 12:35
Szukaj postów

Użytkownik
Użytkownicy
Liczba postów: 51
Dołączył: 12-2015
Podziękowań: 31
Post: #2
RE: Problem z poprawnym działaniem wyświetlaczy
Niestety, tak jest i nie da się tego naprawić.

16.07.2017 13:11
Szukaj postów

Nazywam się N'Avoie
Zasłużeni
Liczba postów: 82
Dołączył: 09-2013
Podziękowań: 117
Post: #3
RE: [usunięto] Problem z poprawnym działaniem wyświetlaczy
Wątek został przeniesiony do Kosza z powodu naruszenia Regulaminu bądź zasad działu.


[Obrazek: b966686aa278faeea7053b59c68031a9.png]
16.07.2017 17:07
Szukaj postów
Zamknięty 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Forum Strefa-OMSI.pl

Tematyczne Forum dotyczące najpopularniejszego symulatora autobusu - OMSI. Zapraszamy do rejestracji i aktywnego udziału w Społeczności.

Strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.

Współpracujemy z:

Polecamy także: