Zamknięty 
[wydzielono] Brak tramwajów
Autor Wiadomość

Użytkownik
Użytkownicy
Liczba postów: 1
Dołączył: 08-2017
Podziękowań: 0
Post: #1
[wydzielono] Brak tramwajów
Wszystko działa. Dzięki za pomoc.

pause1 w dniu 12.09.2017 o 18:51 edytował tego posta. Powód zmian / notatka moderatorska:

4.7 Jedyne dopuszczalne formy podziękowań na Forum to system podziękowań (reputacji) oraz drogi prywatne.


12.09.2017 16:40
Szukaj postów

macarena
Super Moderatorzy
Liczba postów: 1,717
Dołączył: 08-2013
Podziękowań: 849
Post: #2
Notka uzasadniająca
Posty zostały wydzielone do Kosza z powodu naruszenia Regulaminu bądź zasad działu.


Всех расстрелять.

CPU: AMD-FX6350 (Fortis 2 radiator) GPU: Saphirre Radeon R7 265X MOBO: ASRock 980DE3U3S3 R2.0 RAM: 2x 4GB GoodRam 1,35V DDR3 1600MHz
SSD: GoodRAM Iridium Pro 240GB 2,5" HDD: 2x 1TB Seagate Barracuda SATA III 7200RPM Installed OS: Windows 10 64bit & macOS Sierra 10.12.6
Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj koniecznie REGULAMIN!
Jeśli masz problem techniczny, zapoznaj się z ZASADAMI DZIAŁÓW TECHNICZNYCH!
Jeśli chcesz podzielić się dodatkiem, zapoznaj się z REGULAMINEM DZIAŁU POBIERALNIA!

W sprawach technicznych pisz na forum. Bądź miły dla osoby, która próbuje Ci pomóc, tym bardziej, że robi to bezpłatnie.
12.09.2017 18:50
Szukaj postów
Zamknięty 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Forum Strefa-OMSI.pl

Tematyczne Forum dotyczące najpopularniejszego symulatora autobusu - OMSI. Zapraszamy do rejestracji i aktywnego udziału w Społeczności.

Strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.

Współpracujemy z:

Polecamy także: