Przycisk "Usuń pojazd" usuwa z mapy aktualnie wybrany pojazd, bez potwierdzenia tej czynności. Jeśli to zrobisz, kamera nie będzie skupiona na żadnym pojeździe (czyli żaden nie będzie "wybrany") aż do momentu przełączenia się na inny, znajdujący się już na mapie lub postawienia nowego.
Usuń aktualnie wybrany pojazd z mapy.