Odpowiedź 
Błąd łączenia spline
Autor Wiadomość

Użytkownik
Użytkownicy
Liczba postów: 20
Dołączył: 06-2013
Podziękowań: 0
Post: #1
Błąd łączenia spline
Witam, mam problem z omsi edytorem otóż to próbuję połączyć spline i pokazuje się błąd po niemiecku (rys1.) i w żaden sposób nie mogę tego połączyć, już do tego siły nie mam. Dołączam dwa screeny.


Załączone pliki Miniatury
       

02.02.2020 09:57
Szukaj postów Cytat

Użytkownik
Użytkownicy
Liczba postów: 11
Dołączył: 04-2019
Podziękowań: 3
Post: #2
RE: Błąd łączenia spline
A pokaż proszę pasek narzędzi i właściwości splina po prawej stronie, to by bardzo ułatwiło sprawę. Z tego błędu wynika, że nie podałeś maksymalnego radiusu splina.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.02.2020 13:06 przez DoZymus.)
02.02.2020 13:06
Szukaj postów Cytat

Użytkownik
Użytkownicy
Liczba postów: 20
Dołączył: 06-2013
Podziękowań: 0
Post: #3
RE: Błąd łączenia spline
Przesyłam załącznik. Max radiusa dałem nawet na 999999 i nic to nie dało.


Załączone pliki Miniatury
   

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.02.2020 15:52 przez UrVis.)
02.02.2020 15:49
Szukaj postów Cytat

Użytkownik
Użytkownicy
Liczba postów: 11
Dołączył: 04-2019
Podziękowań: 3
Post: #4
RE: Błąd łączenia spline
Jeśli po ponownym uruchomieniu edytora i niezmienianiu maxradius nie połączy się, to w sumie niewiem co może być problemem. Ale prewencyjnie podeślij wtedy Logfile, może tam coś będzie...

02.02.2020 22:02
Szukaj postów Cytat
Odpowiedź 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Forum Strefa-OMSI.pl

Tematyczne Forum dotyczące najpopularniejszego symulatora autobusu - OMSI. Zapraszamy do rejestracji i aktywnego udziału w Społeczności.

Strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.

Współpracujemy z:

Polecamy także: