Zamknięty 
[wydzielono] Brak Polskich znaków w wyświetlaczu.
Autor Wiadomość

Zawieszony
Zawieszeni
Liczba postów: 4
Dołączył: 04-2019
Post: #1
[wydzielono] Brak Polskich znaków w wyświetlaczu.
Pomoze ktoś mam tak że nie wyświtla mi się ale w solarisie????pls pomocyyy

MichauSto w dniu 12.06.2019 o 19:06 edytował tego posta. Powód zmian / notatka moderatorska:

Pomoze ktoś mam tak że jakiś dzban nie przestaje spamować ale w każdym wątku????pls pomocyyy
Oh wait, już nie może więcej.

4.2 Spamowanie, floodowanie lub dublowanie postów (50%)


12.06.2019 18:41
Szukaj postów

Użytkownik
Użytkownicy
Liczba postów: 52
Dołączył: 10-2018
Podziękowań: 10
Post: #2
RE: Brak Polskich znaków w wyświetlaczu.
Zedytuj plik hof.


:)
12.06.2019 18:53
Szukaj postów

wörking under progress
Super Moderatorzy
Liczba postów: 125
Dołączył: 05-2013
Podziękowań: 456
Post: #3
Notka uzasadniająca
Posty zostały wydzielone do Kosza z powodu naruszenia Regulaminu bądź zasad działu.


[Obrazek: pX5puuY.png]
Koniec z „dobrze, że wydał” — merytokracja na ratunek OMSI!
Na warsztacie: N40**, 102Na i inne. I tak tego nie skończę, prawda?
Gościnnie: Projekt ZTM, Piekary Mniej Nowe i Nowe

Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj koniecznie REGULAMIN
Jeśli masz problem techniczny, zapoznaj się z ZASADAMI DZIAŁÓW TECHNICZNYCH
Jeśli chcesz podzielić się dodatkiem, zapoznaj się z REGULAMINEM DZIAŁU POBIERALNIA

12.06.2019 19:04
Szukaj postów
Zamknięty 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Forum Strefa-OMSI.pl

Tematyczne Forum dotyczące najpopularniejszego symulatora autobusu - OMSI. Zapraszamy do rejestracji i aktywnego udziału w Społeczności.

Strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.

Współpracujemy z:

Polecamy także: